TA Lack är beläget på Västkusten på Tjörn. Verksamma i Sveriges varvtätaste område.
» Läs mer

Ta del av vårt stora utbud av produkter.
Glöm inte heller att titta in i vår fyndhörna

Vi har passande paket för alla – lyxpaket, ultimatpaket, vertikalpaket och fiskepaket.
» Läs mer

Om oss

TA Lack är beläget på Västkusten i Rönnäng på Tjörn. Företaget grundades 1984.

Eftersom vi verkar i Sveriges varvtätaste område har vi samarbete med närliggande firmor som arbetar med såväl nyproduktion som renovering av båtar/marin relaterade produkter. Under årens lopp har verksamheten varit inriktad på lackering inom fordon, båt och industri. Renovering av båtar och fordon både stora som små har haft en betydande del av TA s verksamhet.

Här är några kunder som vi haft nöjet att serva: VOLVO LASTVAGNAR, ERICSSON, FÖRSVARSMAKTEN, VOLVO PERSONVAGNAR, HASSELBLADS Med flera.

Våra ansträngningar att utveckla verksamheten inom den marina sektorn resulterade 2006 i ett avtal med South Pacific Australia att marknadsföra och distribuera deras ankarspel i Skandinavien.

South Pacific har ankarspel för både stora och små båtar, från 4,5 m och uppåt. De utmärker sig genom sin strömsnålhet och låga vikt.

Med 20 år i branschen och ett fördelaktigt läge i Sydney Australien har South Pacific utvecklat produkter som har en smidig design och god kvalitet. Tillverkning sker i Taiwan med högteknologisk utrustning.

Mer info om South Pacific www.southpacific.com.au

Kontakt

Marinvägen 12
471 41 RÖNNÄNG
        
Telefon : 0705 677226
            +46 705 677226
Mail: info@loggin.se

face